Ako odstrániť používateľov na serveroch Apple Mac OS v aplikácii Workgroup Manager

Ak používate prostredie servera Mac OSX a potrebujete odstrániť používateľa, môžete prejsť prostredím Workgroup Manager namiesto príkazového riadku. Správca pracovných skupín používa grafické používateľské rozhranie, takže ani nemusíte otvárať Terminál na spravovanie používateľskej základne. To umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie toho, kto by mal byť zahrnutý na vašom serveri Mac OSX.

1.

Otvorte Správcu pracovnej skupiny.

2.

Ak chcete zobraziť zoznam všetkých používateľských účtov na serveri Mac OSX, vyberte položku Accounts.

3.

Vyberte používateľské konto, ktoré chcete odstrániť.

4.

Kliknite na ikonu uzamknutia na tejto obrazovke. Zadajte svoje používateľské meno a heslo.

5.

Kliknite na položku "Server". Kliknite na tlačidlo "Odstrániť". Používateľ už nemá prístup k sieti servera Mac OSX.

 

Zanechajte Svoj Komentár