Ako zmeniť nastavenia vlastníka na použitom zariadení iPod

Ak ste získali použitý prehrávač iPod pre použitie s vašou firmou, predchádzajúci používateľ môže zanedbávať jeho nastavenia. To sa môže stať malým problémom, ak synchronizujete váš iPod a uvidíte, že je označený ako predchádzajúci vlastník. Ak chcete zmeniť nastavenia a obnoviť iPod na základné továrenské nastavenia pomocou najnovšieho softvéru iOS, použite funkciu obnovy programu iTunes. Tým sa zabezpečí synchronizácia vášho zariadenia iPod s novým počítačom a prispôsobenie zariadenia iPod vašim nastaveniam.

obnoviť

1.

Pripojte svoj iPod k počítaču a potom spustite iTunes, ak sa neotvorí automaticky. Používatelia systému Windows môžu musieť stiahnuť iTunes z webovej lokality spoločnosti Apple. Používatelia Mac môžu jednoducho kliknúť na ikonu iTunes v doku. (Pozrite tipy)

2.

V bočnom paneli kliknite na zariadenie iPod v časti Zariadenia.

3.

Kliknite na kartu "Súhrn", ak nie je predvolene vybratá, a potom kliknite na možnosť Obnoviť.

4.

V dialógovom okne, ktoré sa zobrazí, vyberte tlačidlo "Nenahrániť". Po zobrazení výzvy kliknite na tlačidlo Obnoviť.

Nové nastavenie

1.

Pripojte svoj iPod k počítaču a potom spustite iTunes, ak sa neotvorí automaticky.

2.

Vyberte svoj iPod, ak sa zobrazí v sekcii Zariadenia v bočnom paneli. Zobrazí sa dialógové okno Asistent inštalácie.

3.

Zadajte svoje meno do textovej oblasti Názov. Potom vyberte možnosti synchronizácie skladieb, fotografií a aplikácií. Ak chcete, aby sa služba iTunes starala o synchronizáciu, skontrolujte všetky začiarkavacie políčka. Potom kliknite na tlačidlo "Hotovo".

Tipy

  • Ak nemáte nainštalovaný program iTunes v systéme Windows, stiahnite program iTunes z webovej lokality spoločnosti Apple (pozri odkaz v časti Zdroje), dvakrát kliknite na súbor programu a postupujte podľa pokynov na inštaláciu.
  • Otvorte aplikáciu iTunes v systéme Windows kliknutím na ponuku Štart, zadaním iTunes do vyhľadávacieho poľa a výberom iTunes na otvorenie.
 

Zanechajte Svoj Komentár