Ako zmeniť majiteľa iPadu

Tabletový počítač iPad od spoločnosti Apple, Inc. vyžaduje, aby jeho používatelia používali aplikáciu iTunes na nastavenie a synchronizáciu zariadenia. Ak prvýkrát aktivujete iPad v službe iTunes, musíte zadať názov, ktorý môže používať iTunes a niekoľko ďalších aplikácií na identifikáciu zariadenia. Používateľov iPadu môžete kedykoľvek zmeniť prostredníctvom aplikácie iTunes.

Zmena vlastníctva iPadu je veľmi jednoduchá a po výmene účtov iTunes pre nového vlastníka sa efekty okamžite uskutočnia. Existuje veľa dôvodov na zmenu vlastníctva, len sa uistite, že sa nevzdáte svojho vlastníctva iPadu, kým si nie ste istí rozhodnutím.

Dôvody na zmenu vlastníka iPadu

Zmena vlastníctva môže nastať trvalo alebo dočasne. Trvalé zmeny vyžadujú úplné vypnutie služieb a odpojenie všetkých prepojených zariadení. Ak predávate alebo darujete zariadenie, uistite sa, že iPad má nový používateľ nový štart. Toto zahŕňa odpojenie účtu iTunes a odstránenie akýchkoľvek uložených údajov v zariadení.

Dočasná zmena vlastníctva je trochu jednoduchšia s jednoduchým odhlásením z iTunes a prihlásením nového používateľa. Každá služba pripojená k zariadeniu bude naďalej účtovaná, pokiaľ nezrušíte zásadu alebo službu prenosu na nové zariadenie.

Nakoniec, proces zmeny vlastníctva je jednoduchý a mal by vyžadovať len veľmi málo času. Najčastejšie časovo náročný aspekt je zrušenie alebo prenos služby prostredníctvom mobilného operátora.

Vypnúť synchronizáciu a vymazať osobné informácie

Pred odovzdaním zariadenia iPad odstráňte synchronizáciu z akéhokoľvek pripojeného zariadenia. Telefón, počítač a sledovanie všetkých sú potenciálne synchronizované so zariadením. Jednoducho odpojte každé zariadenie, aby ste odstránili tieto pripojenia.

Ďalej musíte odstrániť vaše osobné údaje. Manuálne nič neodstraňujte, pretože ste stále prihlásení do vášho cloudu. Odstránením sa odstránia informácie z cloudu a následne z iných zariadení.

Najskôr odhláste svoje účty iCloud a iTunes. Jednoducho kliknite na položku Nastavenia a potom na položku Odhlásiť, aby ste na zariadení iPad odstránili svoje pripojenia v cloude. Mnohí používatelia sa na tomto mieste zastavia a prenášajú vlastníctvo. Mali by ste urobiť ďalší krok a vymazať všetky zvyšné údaje na iPad.

Vráťte sa do Nastavenia, kliknite na položku Všeobecné a potom na položku Obnoviť . Stlačte tlačidlo Vymazať celý obsah a nastavenia, aby ste úplne vymazali iPad pre nového používateľa.

Prenos služby

V tomto okamihu sa iPad číta pre nového používateľa. Môžu sa jednoducho prihlásiť do svojho účtu iTunes a začať. Jediným prvkom, ktorý zostal, je aspekt služby, ktorý sa používa na prenos iPadu do nového vlastníka .

Ak ste iPad používali iba v službe WIFI a nikdy neboli pripojené, nie sú potrebné žiadne ďalšie kroky. Ak je iPad pripojený k službe prostredníctvom karty SIM, odstráňte kartu a kontaktujte svojho operátora o zmene služby. Vložením konca kancelárskej spinky do dierky vedľa držiaka karty SIM vyberiete kartu. Karta môžete umiestniť do nového iPadu, aby ste jednoducho preniesli existujúcu službu na nové zariadenie.

IPad pripojený k službe bez karty SIM bude vyžadovať telefonický hovor od operátora služby, aby odpojil službu alebo službu prenosu nového vlastníka. Proces sa líši v závislosti od dopravcu služieb, ale zvyčajne riešenie zmeny rieši zákazník.

Ďalšou možnosťou je priamo navštíviť svojho poskytovateľa služieb. Návštevy v obchode zabezpečujú, že služba je zrušená alebo prenesená bez toho, aby ste boli frustrovaní pri spracovávaní procesu cez telefón.

 

Zanechajte Svoj Komentár