Ako zmeniť predvoľby synchronizácie služby iTunes

Predvoľby synchronizácie v službe iTunes je možné nastaviť po pripojení zariadenia, ktoré chcete synchronizovať, do počítača. Po pripojení môžete zmeniť predvoľby synchronizácie pre každé jednotlivé pripojené zariadenie. To umožňuje vlastníkom firiem spravovať typy obsahu, ktorý chcú zahrnúť do svojich zariadení. Väčšina majiteľov podnikov môže ušetriť významný priestor vypnutím možností, ako sú hudba, videá a filmy, ktoré zaberajú veľké množstvo miesta na disku.

1.

Pripojte zariadenie k počítaču pomocou kábla USB dodaného so zariadením.

2.

Spustite službu iTunes, ak sa okamžite nespustí. V systéme Windows kliknite na ponuku Štart a do vyhľadávacieho poľa zadajte text "iTunes". Na počítači Mac kliknite na ikonu iTunes, ktorá sa nachádza v doku.

3.

Vyberte zariadenie v časti Zariadenia, keď sa iTunes otvorí kliknutím na zariadenie.

4.

Kliknite na každú z kariet v hornej časti hlavného okna programu iTunes a zrušte začiarknutie položiek, ktoré nechcete synchronizovať, aby ste prispôsobili svoje predvoľby synchronizácie. Pri navigácii medzi kartami budete vyzvaní, aby ste použili svoje nastavenia. Po každom zobrazení výzvy kliknite na tlačidlo Použiť.

 

Zanechajte Svoj Komentár