Ako zmeniť predvolený počítač iPhone

Ak sa rozhodnete zakúpiť nový počítač pre vašu firmu, existujú tri úlohy, ktoré musíte dokončiť skôr, ako váš nový počítač bude fungovať správne so zariadením iPhone. Najprv musíte autorizovať počítač. Potom musíte vytvoriť zálohu a obnoviť svoj iPhone do nového počítača. Spoločnosť Apple automatizovala väčšinu procesu zálohovania a obnovenia, čím zjednodušila proces nastavenia vášho nového domáceho počítača.

Autorizujte počítač

1.

Otvorte službu iTunes a potom kliknite na ponuku "Uložiť".

2.

Vyberte položku "Autorizovať tento počítač ..." a potom zadajte svoje ID a heslo Apple.

3.

Kliknutím na tlačidlo "Autorizovať" autorizujte svoj počítač.

Zálohovanie a obnovenie iPhone

1.

Pripojte svoj iPhone k novému počítaču a kliknite naň pravým tlačidlom myši v ponuke Zariadenia v službe iTunes. Vyberte možnosť Zálohovanie. Ak sa otvorí dialógové okno s otázkou, či chcete preniesť nákupy alebo vymazať a synchronizovať, zvoľte "Zrušiť".

2.

Po dokončení zálohovania kliknite pravým tlačidlom myši na iPhone a vyberte položku "Obnoviť".

3.

Počkajte, až služba iTunes dokončí obnovenie zariadenia pomocou vytvorenej zálohy. Program ITunes preinštaluje softvér pre váš iPhone a potom ho obnoví tak, že váš nový počítač bude váš predvolený počítač.

Tipy

  • Spoločnosť Apple vám umožňuje povoliť maximálne päť počítačov. Ak ste dosiahli limit, musíte vybrať ponuku "Uložiť", "Zobraziť môj účet" a potom "Zrušiť autorizáciu všetkého". Môžete zrušiť autorizáciu všetkých vašich počítačov iba raz za rok.
  • Ak máte obsah, ktorý nebol zakúpený v službe iTunes, musíte tento obsah skopírovať manuálne zo starého počítača do nového počítača.
  • Synchronizujte pomocou siete Wi-Fi pripojením zariadenia iPhone a voľbou "Synchronizovať s týmto iPhone cez Wi-Fi" na karte Súhrn. Keď je váš iPhone a počítač súčasne pripojený k sieti, iPhone sa synchronizuje.
  • Po synchronizácii a nastavení nového počítača ako domáceho počítača môžete skontrolovať možnosť "Manuálne spravovať hudbu a súbory" na synchronizáciu s viacerými počítačmi. Musíte použiť rovnaké Apple ID s každým počítačom, aby to fungovalo.
  • Ak chcete povoliť synchronizáciu do viacerých počítačov, musíte použiť ručný režim.

Výstraha

  • Neklikajte na tlačidlo "Vymazať a synchronizovať". Táto možnosť odstráni všetko na vašom iPhone a nahradí ho obsahom vo vašom počítači.
 

Zanechajte Svoj Komentár